Skip to main content
Heidi Alm Falkert

Heidi Alm Falkert

Heidi Alm Falkert. Heidi en geiten Peter
Het verhaal van Heidi is wereldberoemd en in Oostenrijk vonden ze het daarom de moeite waard om er een heus vakantieoord op te baseren en te maken waar vooral kinderen het elke dag weer opnieuw naar de zin zullen hebben.

Het is in feite een uit de kluiten gewassen kinderboerderij in de bergen van het mooie Oostenrijk waar je ook kunt overnachten. Hierbij is het thema van Heidi en geiten Peter gebruikt om het vooral voor kinderen extra leuk te maken. Hoog in de bergen waar de lucht super schoon is hebben alle leden van het gezin een geweldige tijd.

Het avonturen pad
In Heidi Alm Falkert kun je onder meer wandelingen maken waarbij je de personages uit het verhaal van Heidi zult tegenkomen, wat natuurlijk voor kinderen een prachtige ervaring zal zijn die ze nooit meer zullen vergeten. Op het zogeheten avonturend kom je onder meer een kudde geiten tegen die de kinderen zelf mogen voeren. Even verderop staat een reuzenglijbaan waar alle kinderen keer op keer vanaf willen glijden. Je moet niet gek staan te kijken als ineens Heidi onder aan de glijbaan om je staat te wachten.

Mooie wandelroutes
Niet alleen voor kinderen is Heidi Alm Falkert een ideale bestemming om van de vakantie te genieten. Ook volwassenen zullen het hier volledig naar hun zin hebben. Er zijn namelijk volop wandelroutes die door de meest mooie stukjes natuur van het Oostenrijkse landschap lopen. Het is wel aan te bevelen om goede schoenen aan te doen want sommige stukken kunnen nog best pittig zijn. Je kunt de kinderen meenemen op wandel avontuur maar het is ook mogelijk om ze achter te laten bij het animatie team die ze de gehele dag zullen vermaken.

Ook toegankelijk voor rolstoel gebruikers
In Heidi Alm Falkert leren kinderen hoe het leven in de Alpen er aan toe gaat. Dat wordt natuurlijk verteld door Heidi zelf, en soms door haar vriendjes. Vervolgens zullen de kinderen kunnen kiezen om samen met Heidi te gaan kokkerellen voor de lunch. In de tussentijd kunnen de ouders genieten van de rust die de wonderschone Alpen te bieden heeft. Heidi Alm Falkert is ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er is in feite aan iedereen gedacht en dat is wat dit park zo bijzonder en uniek maakt. Plezier voor iedereen gegarandeerd.