Skip to main content
KinderKaiserland Scheffau

KinderKaiserland Scheffau

Ongestoord skiën zonder op de kinderen te hoeven letten
Skiën is altijd weer plezier voor het hele gezin. Vooral kinderen vinden het heerlijk om zich op de lange latten een weg door de verse sneeuw te ploegen en zo als spelenderwijs te leren skiën.

Maar niet ieder skigebied is ook goed uitgerust om kleine kinderen de ruimte en veiligheid te geven om dit te kunnen doen. Voor ouders is het daarnaast minstens zo fijn als zij zich ongestoord kunnen vermaken zonder daarbij constant op de kinderen te hoeven letten. Een perfect skigebied waar je als jong gezin naar hartenlust kan geniet is KinderKaiserland in Scheffau.

Professionele begeleiders houden een oogje in het zeil
In KinderKaiserland in Scheffau zijn er tal van mogelijkheden waar je de kinderen urenlang hun gang kan laten gaan terwijl door professionele begeleiders en instructeurs een oogje in het zeil wordt gehouden. Zo nemen zij de kleintjes mee naar de kinderpiste waar ze de kids de beginselen van het skiën bijbrengen. Kinderen geven aan dat zij het in dit kinderparadijs ontzettend naar hun zin hebben en er naar uitkijken om er weer naar terug te gaan. Je kunt de kinderen een hele ochtend of zelfs een deel van de middag onderbrengen.

Speciale afgebakende gebieden voor de kleintjes
Als jij met je partner en vrienden geniet op de pistes van het skigebied, worden in de tussen tijd je kinderen volop vermaakt en bezighouden in één van de speciale afgebakende gebieden vlakbij de grote skistations. Elke keer als je weer naar beneden komt glijden op de latten kun je stiekem even kijken of je kleintje het nog naar zijn, of haar zin heeft. De kans is klein dat ze jouw opmerken, want de kinderen hebben altijd een geweldig plezier en hebben geen oog voor de zaken die om hen heen gebeurt.

Kinderrestaurant
Tijdens de lunch hoef jij niet noodzakelijk de kinderen op te halen maar kan je zelf ergens in een restaurant genieten van een welverdiende lunch na een paar uur hard werken op de lange latten. De kinderen worden namelijk meegenomen naar een speciaal kinderrestaurant waar zij met leeftijdgenootjes de lol van hun leven hebben. Zij hebben geen benul van tijd en genieten met volle teugen. En het belangrijkste, ze zullen iedere nacht slapen als een roosje, of als een baby.